"tedd a dolgod, az emberek pedig hadd beszéljenek"

Szabadidőm végtermékei. Meg más. Ui.: ha itt jársz, kommentelj is, mert kíváncsi vagyok mindenki véleményére. Lehet kritizálni is. ;) (ha itt nem tudsz, akkor: www.teddadolgod.eoldal.hu )

Friss topikok

  • gresi28: @Anasztazia01: Én is köszönöm a fordítást mert egyáltalán nem tudok angolul. Vagy is 3 szót de abb... (2011.12.04. 00:41) Tyrone Wells: Sink or swim

12 majom

2010.02.25. 19:28 - Anasztazia01

Címkék: majom 1996 12 bruce willis brad pitt

"Egyszer élünk. Jól gondold meg mit teszel."

 Aki még nem látta a filmet, nézze meg, nagyon ott van. Bruce Willis és Brad Pitt hatalmas alakítása 96-ból. Igen, egy kis időutazásra hív, de a szó szoros értelmében is. A film végén pedig ez a (két) mondat ugrott be. Véletlenül sem az "egyszerélszhasználdki" gondolat, de még csak nem is "egyszer élSZ", mert az túl önző lenne. Itt másról van szó. Pontosabban másokról.
Szóval egy nagyon jó film, kár hogy tudtam előre, hogy mi lesz a vége. De még így is...

A bejegyzés trackback címe:

https://anasztazia.blog.hu/api/trackback/id/tr331781835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása